Det närmar sig!

Publicerat i: Allmänt
Igår kom mamma och pappa från Pajala och stannar här en vecka. Det är perfekt så att vi får möjlighet att jobba lite extra och få lite hjälp. Sigge som har pratat om mommo och moppa i flera veckor är glad förstås! På lördag har vi dop för Doris med ett 40-tal gäster så vi hoppas kunna ha mat och tårta här hemma i köket/matrummet. Dagens arbete har för min och pappas del bestått av listning, både dörrfoder, golvsocklar och taklister, sk hålkärlslist. Men fy ——— vad svårt det var 😳 Hur vi än sågade, gerade, måttade och ritade så blev vinklarna fel m sågningen. Det blev några felsågningar kan man säga....men vi höll humöret uppe....tur att Mats också var här idag, så kunde han rycka in ca 150 ggr och visa hur vi skulle göra. 
 
 
Såhär har köket sett ut idag (nedan) ....det börjar ta sig men fortfarande massa småfix. Men peppar peppar, ikväll så börjar det faktiskt att bli färdigt. 🍾🎉 Jobbade fram till halv elva så hann inte ta några bilder! Ska göra det imorgon 😁
 
 
För nån dag sen när Mats kirrade ett hörnskafferi. 
 
 
Sen fick det även panel och lite tapetrester invändigt. Vi har också fått upp kökslamporna. Fyra pendellampor. Kuporna behöver diskas och putsas bara. 
 
 
Ikväll har skafferiet även fått dörr, fönsteröppning, listverk mm. Bild kommer! 
I eftermiddags kom också den efterlängtade köksblandaren. Såklart en i vintage stil och mässing. Från Tapwell. Tobbe hade möjlighet att koppla in på direkten! 
 
 
Imorn blir det installation av altandörr för pappa och grabbarna medan jag jobbar på Kulturskolan. 
Nu blir det bingen. 
 
Over and out! 💕
Kommentera 0
Visa fler inlägg